Η Μιμή Ντενίση κάνει hot yoga

Μια hot γυναίκα, κάνει μόνο hot πράγματα

Η ντίβα του ελληνικού θεάτρου έφτασε στο κυκλαδίτικο νησί το πρωί του Σάββατου 13 Αυγούστου, φιλοξενούμενη στο εξοχικό σπίτι των κουμπάρων της, του δικηγόρου Νίκου Αγαπηνού και της συζύγου του Μέμας, στο Καλό Λιβάδι. Στην παρέα τους τον Δεκαπενταύγουστο προστέθηκε και ο πρίγκιπας της Αιγύπτου Μαγκίμπ, πρώτος εξάδελφος του βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλα και στενός φίλος της πρωταγωνίστριας.

Ακόμα και τις ημέρες των διακοπών της η Μιμή Ντενίση ακολουθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής με πολλά φρούτα –με κυρίαρχο το σταφύλι– αλλά και λαχανικά. Το μεσημέρι της Τετάρτης 17 Αυγούστου, μαζί με τη Μέμα Αγαπηνού έκαναν μία ώρα hot yoga, υπό της οδηγίες της γυμνάστριας Ελένης Πρέκα.

«Στη hot yoga, λόγω της υψηλής θερμοκρασίας που φτάνει τους 40 βαθμούς, οι μύες ανοίγουν και μπορείς πιο εύκολα να εκτελέσεις τις ασκήσεις» λέει στο σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό φίλη της πρωταγωνίστριας. «Από τότε που η Μιμή το δοκίμασε, εντυπωσιάστηκε και ζήτησε να κάνει και δεύτερο μάθημα, όπου μάλιστα συναντήθηκε με τους Dsquared2 που είναι και αυτοί φανατικοί της hot yoga».

Πηγή: OK!