Πέθανε ο ηθοποιός Ρόμπιν Γουίλιαμς

Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς βρέθηκε νεκρός στην ηλικια των 63 χρονων.

Ο αγαπημένος ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η αιτία θανάτου είναι ασφυξία από πιθανή αυτοκτονία. Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς έπασχε από χρόνια κατάθλιψη σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου.

Η γυναίκα του, Σουζαν Σναιντερ, δήλωσε πως έχασε τον άντρα της και παράλληλα τον καλύτερο της φίλο, ενώ ο κόσμος έχασε έναν από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες, έναν υπέροχο άνθρωπο. Ζήτησε τον σεβασμό στην θλίψη της οικογένειας και στον θρήνο τους:"Θέλουμε να εστιάσουμε στις αμέτρητες στιγμές χαράς που έδωσε σε εκατομμύρια ανθρώπους", δήλωσε.

Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς διακρίθηκε μέσα από τις ταινίες: Καλημέρα Βιετνάμ (Good Morning Vietnam, 1987), Ο Κύκλος των Χαμένων Ποιητών (Dead Poets Society, 1989), Ο βασιλιάς της μοναξιάς (The Fisher King, 1991) και Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ (Good Will Hunting, 1997). Βραβεύτηκε με Όσκαρ Β' ανδρικού ρόλου το 1997 για την ταινία Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ (Good Will Hunting) και είχε προταθεί άλλες τρεις φορές για βραβείο Όσκαρ Ά ανδρικού ρόλου.