Το soundtrack είναι η μισή επιτυχία της ταινίας

Και κάποιες φορές ίσως και η μοναδική.

Η μουσική έχει συναίσθημα. Οι ταινίες έχουν συναίσθημα. Φανταστείτε λοιπόν το συνδυασμό τους!
Πάνω εκεί βασίζονται παραγωγοί και καλλιτέχνες.
Ερμηνεύουν κομμάτια για κινηματογραφικές επιτυχίες.
Αν η ταινία πάει καλά, τότε θα πουλήσουν και οι ίδιοι. Έτσι λοιπόν σκέφτηκαν οι Britney Spears, Alicia Keys, Paramore, Demi Lovato, Linkin Park και Celine Dion.

The Smurfs-Britney Spears
Η ξανθιά diva της pop, μετά την επάνοδό της στα μουσικά δρώμενα, είπε να δείξει την τρυφερή πλευρά της μητέρας και να ερμηνεύσει το τραγούδι για τα ''Στρουμφάκια 2',' έχοντας στο πλευρό της τα δικά της δίδυμα αγγελούδια.
Ένα ευχάριστο ποπ τραγουδάκι για να συνοδέψει την ταινία. (slideshow 1)

The Amazing Spider-man 2- Alicia Keys
Μετά την τρυφερότητα πάμε σε ένα δυναμικό κομμάτι. Alicia Keys και Kendrick Lamar. Πολύ ωραίο δίδυμο με ένα άκρως δομημένο video clip. Αυτός ο γρήγορος ρυθμός και η απότομη αλλαγή με τη μελωδική φωνή της Alicia Keys είναι που δίνουν και τόση ένταση στο κομμάτι. (slideshow 2)

Twilight-Paramore
Αχ αυτή η Hayley και η παλέτα χρωμάτων στα μαλλιά της! Η ξεσηκωτική φωνή με αυτό το ελαφρύ γρέζι μας, συναρπάζει. Ο κόσμος τους έμαθε μέσα από τους βρικόλακες και έδειξαν πως δεν είναι μια μπάντα που έκανε μια επιτυχία και χάθηκε. Είναι εδώ για να μείνουν. (slideshow 3)

The Frozen-Demi Lovato
Ένα ακόμη παιδί της Disney ανοίγει τα φτερά του. Παίζει σε ταινίες, τραγουδάει, κάνει μιούζικαλ, αποκτά το δικό της show αργότερα στο MTV... Βασικά κάνει τα πάντα!
Η Demi Lovato ερμηνεύει το τραγούδι για την πολύ πετυχημένη ταινία The Frozen. (slideshow 4)

Transformers-Linkin Park
Παρότι έχει πολλά, πολλά, πολλά εφέ, είναι μια δυναμική ταινία με μάχες και ψυκτικά υγρά να τρέχουν. Κάτι δυναμικό, απαιτεί και κάτι ερμηνευτικά δυναμικό. Μάλλον έχουν υπογράψει οι Linkin Park με τον Michael Bay ένα συμφωνητικό πως θα ντύνουν τις ταινίες. ''What I've done'' και ''New Divide'' για τα αυτοκίνητα-ρομπότ. (slideshow 5 & 6)

Titanic-Celine Dion
Και φτάσαμε στο πιο διαχρονικό, ρομαντικό και τρυφερό κομμάτι που εξυμνεί τον έρωτα. Χιλιοπαιγμένα τόσο η ταινία όσο και το soundtrack, όμως εξαιρετικά αγαπητά και προσφιλή στον κόσμο. Φωνάρα η Celine! (slideshow 7)