Πάρε μου ένα κόμικ!

Το τριήμερο 24,25 και 26 Απρίλη στο κέντρο της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί το ''Comicdom Con''. Τί είναι αυτό; Είναι πολύ απλό και χρειάζεται μόνο μια λέξη. Κόμικ. Κόμικ εδώ, κόμικ εκεί, κόμικ παραπέρα

Είναι το Πάσχα τώρα και τι καλύτερο από διακοπές; Είτε είσαι μαθητής είτε είσαι φοιτητής είτε είσαι από εκείνους που τρέχουν κάθε μέρα, το Πάσχα ήρθε για να σε ξεκουράσει! Φεύγεις για το χωριό ή κάθεσαι Αθήνα θα γιορτάσεις την Ανάσταση. Θα έχεις κάτι να κάνεις για να χαλαρώσεις. Και μετά οι διακοπές φεύγουν και η καθημερινότητα επιστρέφει.

Μην ανησυχείς όμως, η πόλη σου δε σε αφήνει έτσι και φροντίζει να έχεις κάτι να κάνεις το πρώτο Σαββατοκύριακο μετά τις διακοπές!  Το τριήμερο 24,25 και 26 Απρίλη στο κέντρο της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί το ''Comicdom Con''. Τί είναι αυτό; Είναι πολύ απλό και χρειάζεται μόνο μια λέξη. Κόμικ. Κόμικ εδώ, κόμικ εκεί, κόμικ παραπέρα. Θα δεις υπερήρωες και live ήρωες manga. Θα ενημερωθείς και θα μπεις σε ένα τελείως διαφορετικό κόσμο. Θα υπογράψουν για σένα οι σχεδιαστές των κόμικ. Είναι σε χώρο που είναι εύκολα προσβάσιμος για τον οποιοδήποτε, Μασσαλίας 22, Πανεπιστήμιο. Και όσοι φοβάστε μήπως έχει είσοδο, σας διαβεβαιώνουμε ότι είναι δωρεάν. Και είναι για όλες τις ηλικίες. Για τον πατέρα που θέλει να περάσει χρόνο με τα αγόρια του. Για την κοπέλα που θέλει να γνωρίσει καλύτερα τα ενδιαφέροντα του αγοριού της. Για την αντροπάρεα που πάει να χαζέψει και να ξεφυλλίσει κόμικ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το www.comicdom-con.gr.