Κράξε κι άλλο, δεν μπορείς!

Δεκτή η αγανάκτηση που έχει ο ελληνικός λαός για τα συνεχή πακέτα οικονομικών μέτρων . Δεκτή η απελπισία των νέων οι οποίοι σπουδάζουν και πηγαίνουν στο εξωτερικό για να βρουν δουλειά. Δεκτή η γκρίνια για την απουσία θετικής σκέψης  λόγω της οικονομικής κρίσης.

Δεν είναι όμως δεκτό 20χρονο άτομο που «καίγεται» καθημερινά  σε Facebook, σε Twitter, σε Instagram και σε όποιο άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης,  να κράζει τα πολιτικά του τόπου. Αν θες να ληφθεί η άποψη σου σοβαρά, μην επιλέγεις την ημέρα του προεκλογικού debate για να εκφράσεις τα πιστεύω σου.

Εκτός και αν έχεις μια συνεχή, πολιτική παρέμβαση. Και τότε ναι θα σε σεβαστούν. ΠΡΟΣΟΧΉ! Αυτό δε σημαίνει ''Μπαίνω σε παράταξη και αρχίζω να ανεβάζω ασυστόλως αναρτήσεις με βαθυστόχαστα ποστ και καλά προσκαλώντας τους φίλους μου σε πορείες, διαδηλώσεις και συνελεύσεις''.

Κάνε το check- in σου, ανέβασε τη selfie σου, φτιάξε τα hashtag σου αλλά μην είσαι όλη την ώρα με το κινητό στο χέρι με στόχο να πάρεις τα περισσότερα like και από την άλλη να κράζεις και να σχολιάζεις δήθεν καυστικά τι έκανε ο Αλέξης Τσίπρας, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και η Φώφη Γεννηματά πριν χρόνια, συνδέοντάς τα με το τώρα.

Ότι εσύ ξέρεις τι γινόταν χρόνια πριν; Ξέρεις ακριβώς τι γινόταν; Ποια ήταν τα πολιτικά παιχνίδια και ποιος είχε τα ηνία; Γιατί ίσως όλα όσα γίνονται, να είναι πολύ μεγαλύτερα από μια καρέκλα, πολύ μεγαλύτερα από μια χώρα, πολύ μεγαλύτερα από μια ήπειρο.