Η χριστουγεννιάτικη κάρτα που έχει προκαλέσει σάλο στα social media

Αυτή είναι μια οικογενειακή χριστουγεννιάτικη κάρτα. Όλα τα μέλη της οικογένειας στέκονται αγκαλιασμένοι μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο φορώντας το πιο λαμπερό τους χαμόγελο και κρατώντας τα καλύτερα τους ... όπλα!

Είναι η οικογενειακή χριστουγεννιάτικη κάρτα της Michele Fiore. Της πολιτικού των Ρεπουμπλικάνων από την Νεβάδα.

Το μέλος της Συνέλευσης της Νεβάδα φωτογραφίζεται με τον άντρα της, τα παιδιά της, τη μητέρα της κι άλλα μέλη της οικογένειας της μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Φορούν όλοι κόκκινες μπλούζες για να είναι στο γιορτινό κλίμα των ημερών. Χαμογελούν και αγκαλιάζονται. Γεμάτοι περηφάνια κρατούν όλοι από ένα όπλο. Γιαγιά, γονείς, εγγόνια... όλοι κρατούν από ένα περίστροφο ως ένα ημιαυτόματο.

Η λεζάντα της φωτογραφίας που αναρτήθηκε στο Facebook της Ρεπουμπλικάνας πολιτικού έλεγε πως «είναι στο χέρι των Αμερικανών να προστατέψουν την Αμερική. Είμαστε μια απλή Αμερικάνικη οικογένεια».
Φυσικά, το θέαμα αυτό πολύ γρήγορα έκανε τον γύρο του διαδικτύου και των social media προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις.

Σε μια χώρα που παρεξηγούνται και το παίρνουν σαν προσωπική προσβολή όταν τους πεις πως τα όπλα δεν έχουν καμία δουλειά στα χέρια πολιτών τέτοιες εικόνες δεν θα έπρεπε να μας προκαλούν έκπληξη.
Ας το σκεφτούν μόνοι τους την επόμενη φορά που η είδηση θα είναι «5χρονος σκότωσε κατά λάθος το 3χρονο αδελφάκι του μέσα στο σπίτι τους» ή «16χρονος πήρε το όπλο της μητέρας του και άνοιξε πυρ στο σχολείο του»