Το δικαστήριο απέρριψε την αίτηση της Kesha για αποδέσμευσή της από τη Sony

Το δικαστήριο της Νέας Υόρκης απέρριψε την αίτησή της Kesha για αποδέσμευσή της και λύση του συμβολαίου από τη Sony μετά την καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση από τον παραγωγό της, Dr. Luke.

Η γνωστή τραγουδίστρια ξεκίνησε την καριέρα της το 2009 κυκλοφορώντας το 2010 το πρώτο της album και το 2012 τον επόμενο δίσκο της. Όμως από τότε έχει σταματήσει να κυκλοφορεί κομμάτια και στα τέλη του Οκτώβρη του 2014 κατέθεσε την καταγγελία της κατά του παραγωγού της. Μόλις, έμαθε την απόφαση του δικαστηρίου η καλλιτέχνις κατέρρευσε σε κλάματα

Μες το Σαββατοκύριακο, οι θαυμαστές της έδειξαν τη συμπαράστασή τους με τρυφερά μηνύματα στην ίδια εκφράζοντας την αγάπη τους με το #freeKeshanow, ενώ το ίδιο έκαναν πολλοί ακόμα καλλιτέχνες όπως η Lorde, η Demi Lovato, η Lady Gaga, η Ariana Grande, η Lily Allen και η Taylor Swift που της έδωσε 250.000 δολάρια.

Η Kesha υποχρεούται να βγάλει με τη Sony και τον παραγωγό που κατηγορεί για σεξουαλική κακοποίηση 6 ακόμα δίσκους προτού αποδεσμευτεί. Η απόφαση του δικαστηρίου ορίζει πως δε μπορεί να φύγει από τη Sony αν δεν κυκλοφορήσει 6 δίσκους δίνοντάς της την ευκαιρία να συνεργαστεί με άλλο παραγωγό όμως. Βέβαια, αυτή την αντικατάσταση του παραγωγού είναι κάτι που αρνείται η εταιρεία.

«Έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω. Έπρεπε να πω την αλήθεια με όποιο τίμημα. Αυτό δεν είναι μόνο για εμένα αλλά για κάθε γυναίκα, για κάθε άνθρωπο που τον κακοποιήσει. Είναι τρελό να μην έχεις έλεγχο της ζωής σου. Οι θαυμαστές μου είναι όλα όσα έχω. Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ», δήλωσε η τραγουδίστρια μετά την απόφαση του δικαστηρίου.