Και George Clooney κατά Donald Trump;

Ο George Clooney δηλώνει πως ο Donald Trump είναι ένας ξενοφοβικός φασίστας. 

«Είναι φασίστας, ένας ξενοφοβικός φασίστας. Ακούγονται τα άτομα που φωνάζουν περισσότερο. Ακούμε την μαζικώς ανόητη ιδέα να μην επιτρέπουμε στους Μουσουλμάνους να μπουν στη χώρα. Δε θα συμβεί όμως ποτέ αυτό. Έχουμε το Άγαλμα της Ελευθερίας, φέρτε μας συσσωρευμένες μάζες», δηλώνει ο George Clooney σε πρόσφατη συνέντευξή του στο The Guardian για τον Donald Trump.

Έχοντας υπάρξει υποστηρικτής της Hillary Clinton με σχέδια να πραγματοποιήσει και έρανο για εκείνη ακριβώς όπως είχε γίνει για τον Barack Obama με έσοδα πάνω από 12 εκατομμύρια δολάρια, αποκάλυψε τη βαθύτατη εκτίμηση του και το σεβασμό του για τον Bernie Sanders ο οποίος υποστηρίζει το διάλογο  και θίγει θέματα που σπάνια προβάλλονται στο αμερικανικό σκηνικό.

Με όλους αυτούς τους καλλιτέχνες- πρότυπα που τάσσονται κατά του Donald Trump, προκύπτει το εύλογο ερώτημα πώς γίνεται τα νούμερά του να ανεβαίνουν συνεχώς. Είναι η επόμενη απειλή της ανθρωπότητας; Θα επιλέξουν οι Αμερικανοί με τα σωστά κριτήρια ή θα αρκεστούν στα σαγηνευτικά και στα λανθάνοντα λόγια του Donald Trump;