Τι χαμός γίνεται με το τελευταίο επεισόδιο της σειράς The Walking Dead;

Πρόκειται για μια σειρά που από το πρώτο της επεισόδιο τον Οκτώβριο του 2010 μέχρι και το τελευταίο της επεισόδιο τον Απρίλιο του 2016, έχει καθηλώσει πολλά εκατομμύρια τηλεθεατών οι οποίοι προσμένουν με ανυπομονησία και λίγα νεύρα θα έλεγε κανείς την έβδομη season που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2016.

Έκανε την εμφάνισή του ο μεγάλος κακός της επόμενης season, o Negan. Μετά τον Κυβερνήτη, δεν είχαμε δει κανένα αξιόλογο κι εξίσου ισχυρό κακό ή και περισσότερο κακό μετά το θάνατο του.

Ο Negan λοιπόν εμφανίζεται 5 λεπτά πριν το τέλος και μετά τον απειλητικό λόγο του εναντίον του Rick και των υπόλοιπων πρωταγωνιστών της πετυχημένης σειράς, με την αργή είναι η αλήθεια εξέλιξη, σπάει ένα άτομο από την ομάδα του Rick στο ξύλο μέχρι θανάτου.

Το πρόβλημα όμως και η οργή των θαυμαστών έγκειται στο γεγονός πως δεν ξέρουμε ακόμα ποιος είναι ο άτυχος χαρακτήρας αν και οι θεωρίες οργιάζουν, καθώς μερικοί πιστεύουν πως πεθαίνει ο σκληρός της υπόθεσης Daryl, ενώ άλλοι θεωρούν πως πρέπει να χαλάσει το ειδύλλιο του αρχηγού Rick με την Michonne σκοτώνοντάς τη.

Πάντως η πιο δυνατή εκδοχή είναι να πεθαίνει ή έστω να τραυματίζεται πολύ σοβαρά ο Glenn πλήττωντας έτσι την έγκυο σύζυγό του Maggie και αυτό που πιστεύουν αν όχι όλοι σίγουρα οι περισσότεροι είναι ότι ο Rick ως αρχηγός και ως το καταλληλότερο πρόσωπο να επιβάλλει την τάξη δε θα πεθάνει.