Ο Daniel Radcliffe θέλει να παίξει στο Game of Thrones

Θα φανταζόσουν ποτέ τον άλλοτε αγαπητό σε πολλούς μικρούς φίλους Harry Potter να πρωταγωνιστεί ή έστω να συμμετέχει στην πετυχημένη σειρά;

Εντάξει, ο Daniel Radcliffe δε θα συμμετείχε βέβαια ως Harry Potter γιατί σε αυτή την περίπτωση θα γινόταν τρελό crossover, αλλα ο ίδιος αποκάλυψε πως θα τον ενδιέφερε μια τέτοια περίπτωση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Daniel Radcliffe φανέρωσε στο Digital Spy πως θα τον ενδιέφερε να είναι στο cast του Game of Thrones. Αν θέλουν να με πάρουν και να με σκοτώσουν, θα μου άρεσε τόσο πολύ να το κάνω, δηλώνει.

Αξίζει να τονισθεί πως πολλές τηλεοπτικές σειρές τον προσέγγισαν για να τον εντάξουν στο βασικό cast των ηθοποιών αλλά εκείνος λόγω της επιλογής του να είναι ο Harry Potter και της δέσμευσής του σε αυτό το ρόλο για 10 χρόνια δε θέλει πλέον τόσο ισχυρές δεσμεύσεις.

Προσπαθεί να υποδύεται χαρακτήρες που δεν θα επιστρέφουν και θα επιστρέφουν αιωνίως, παρότι αγάπησε και συνεχίζει να αγαπάει και να εκτιμάει το ρόλο του ως Harry Potter και το γεγονός πως η συμμετοχή του στη συγκεκριμένη σειρά ταινιών τον έκανε δημοφιλή και αγαπητό. Λέτε να ακούσουν οι σεναριογράφοι του Game of Thrones την επιθυμία του και να του φτιάξουν ένα ρόλο για εκείνον;